Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤην άμεση τροποποίηση των όρων του Μνημονίου ζητάει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, σε υπόμνημά του προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, καθώς όπως αναφέρει, ορισμένες από τις ρυθμίσεις του, εμποδίζουν τις προσπάθειες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Την άμεση τροποποίηση των όρων του Μνημονίου ζητάει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, σε υπόμνημά του προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, καθώς όπως αναφέρει, ορισμένες από τις ρυθμίσεις του, εμποδίζουν τις προσπάθειες ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Το ΕΒΕΑ αναφέρει ότι ο στόχος της δημοσιονομικής εξυγίανσης δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την υπερφορολόγηση και τις οριζόντιες περικοπές, ενώ ζητάει και από τον επιχειρηματικό κόσμο να ξεφύγει από την κρατικοδίαιτη λογική.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.