Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του, προσέλαβε τις Deutsche Bank, HSBC και Lazard προκειμένου να αποτιμήσουν τη συμμετοχή του Δημοσίου στο τραπεζικό σύστημα.
Το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με ανακοίνωση του, προσέλαβε τις Deutsche Bank, HSBC και Lazard προκειμένου να αποτιμήσουν τη συμμετοχή του Δημοσίου στο τραπεζικό σύστημα.
Στην ανακοίνωση του τονίζεται επίσης ότι «η κυβέρνηση θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει τη σταθερότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και να προωθήσει τη στρατηγική του αναδιάρθρωση».
Οι σύμβουλοι θα πρέπει αρχικά να γνωμοδοτήσουν για την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για την απόκτηση της ΑΤΕ και του ΤΤ, αλλά και για την πρόταση της ΑΤΕ να συγχωνευθεί με το ΤΤ, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Τράπεζα Αττικής.
Παράλληλα, θα πρέπει να συντάξουν μελέτη για την αναδιάρθρωση του πιστωτικού συστήματος και κυρίως των τραπεζών που ελέγχει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.