search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Ειρήνη Μερκούρη

30.08.2010 04:41
Ειρήνη Μερκούρη  - Media

Από τις ωραιότερες ιστορίες (γελοιότητας, αναξιοπρέπειας και παραλόγου) που ακούσαμε τελευταίως: Μυκονιάτης ξενοδόχος κατηγορεί την αοιδό (;) Ειρήνη Μερκούρη ότι ενώ παραθέρισε στο ξενοδοχείο του με τον σύντροφό της, δεν πληρώνει τα χρωστούμενα.

Το τάμα της Ειρήνης

Από τις ωραιότερες ιστορίες (γελοιότητας, αναξιοπρέπειας και παραλόγου) που ακούσαμε τελευταίως: Μυκονιάτης ξενοδόχος κατηγορεί την αοιδό (;) Ειρήνη Μερκούρη ότι ενώ παραθέρισε στο ξενοδοχείο του με τον σύντροφό της, δεν πληρώνει τα χρωστούμενα. Η δισκογραφική εταιρεία της κυρίας, και ουχί η ίδια, απαντά: «Όντως η κυρία Μερκούρη βρέθηκε στη Μύκονο για τέσσερις ημέρες ξεκούρασης σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού με τον σύντροφό της. Υπήρξε σαφώς εσωτερική κατανάλωση αφού βγήκαν ελάχιστα από το δωμάτιό τους. Εν γνώσει της ξενοδόχου το ζευγάρι άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο για να λείψει το Σαββατοκύριακο στην Τήνο για τάμα που είχε κάνει η τραγουδίστρια. Επιστρέφοντας διαπίστωσε πως είχαν κάνει φτερά ένα ρολόι Bulgari χρυσό με μαύρο λουράκι, ένα ζευγάρι παπούτσια καφέ Dolce & Gabbana, ένα ζευγάρι γυαλιά Rayban, ένα μικρό notebook και ένα άρωμα Gucci…». Ό,τι και να πω, η ξεφτίλα απλώς δεν περιγράφεται. Το μόνο που έχω να συμβουλεύσω την τραγουδίστρια είναι να τάξει το Bulgari στη Μεγαλόχαρη. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να το βρει. Αν, δε, προσφύγει στη Χάρη της και ξυπόλητη –όπως τόσες και τόσες αμαρτωλές– μπορεί να ξαναβρεί και τα Dolce & Gabbana.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:23