Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜια ακόμα πτώση καταγράφουν τα spreads για την Τετάρτη όπου παρουσιάζουν τα ελληνικά ομόλογα να υποχωρούν στο άνοιγμα στις 675 μονάδες βάσης.
Μια ακόμα πτώση καταγράφουν τα spreads για την Τετάρτη όπου παρουσιάζονται τα ελληνικά ομόλογα να υποχωρούν στο άνοιγμα στις 675 μονάδες βάσης.
Με δημοσίευμα τους οι Financials Times τονίζουν πως το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έχει υποχωρήσει από το 10,42% που ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου, στο 8,94%.
Σύμφωνα με τις έρευνες η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στην δέσμευση της Κίνας να ενισχύσει οικονομικά την χώρα αγοράζοντας ομόλογα της Ελλάδας όσο και στις ελπίδες πως τα δάνεια του μηχανισμού στήριξης θα παραταθούν. Ακόμα παρατηρήθηκε και μια σημαντική βελτίωση στα αναμενόμενα δεδομένα της οικονομίας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.