Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το σενάριο ο ΦΠΑ να αυξηθεί από 11% σε έναν συντελεστή μικρότερο από το 23% και μείωση των τελών ταξινόμησης για αυτοκίνητα μικρού και μεσαίου κυβισμού.
Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το σενάριο ο ΦΠΑ να αυξηθεί από 11% σε έναν συντελεστή μικρότερο από το 23% και μείωση των τελών ταξινόμησης για αυτοκίνητα μικρού και μεσαίου κυβισμού.
Η μείωση των τελών ταξινόμησης των αυτοκινήτων επιλέγεται προκειμένου να αναχαιτιστεί η κρίση που μαστίζει την αγορά αυτοκινήτων, ενώ ήδη η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την αναβολή τουλάχιστον για ένα εξάμηνο της αύξησης των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.
Παρ’ όλα αυτά, οι τελικές αποφάσεις αναμένονται εντός του Νοεμβρίου μετά από διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους της τρόϊκας, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα για τον προγραμματισμένο έλεγχο της πορείας της ελληνικής οικονομίας, ενόψει και της έγκρισης της τρίτης δόσης του δανείου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.