Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ επικεφαλής των οικονομολόγων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ολιβιέ Μπλανσάρ, δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 πως η παγκόσμια ανάπτυξη το 2010 θα κυμανθεί από 3-4%.
Ο επικεφαλής των οικονομολόγων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ολιβιέ Μπλανσάρ, δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 πως η παγκόσμια ανάπτυξη το 2010 θα κυμανθεί από 3-4%.
«Η αύξηση θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 4 για όλο τον κόσμο το 2010 με μια “ασυμμετρία”, καθώς η ανάπτυξη θα κυμανθεί από 1 σε 2 για τις προηγμένες οικονομικά χώρες και από 6 σε 8 και ακόμη περισσότερο για τις χώρες με τις αναδυόμενες οικονομίες», ενώ το ποσοστό θα είναι «σχεδόν παρόμοιο» το 2011, πρόσθεσε ο Μπλανσάρ.
Τέλος, στην εξαμηνιαία έκθεσή του για τις «παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές», το ΔΝΤ υπολόγιζε στις αρχές Οκτωβρίου στο 4,8% την παγκόσμια ανάπτυξη το 2010 και στο 4,2% το 2011.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.