Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈκλεισε την περασμένη Πέμπτη η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για τις 272 θέσεις συμβασιούχων σε Αθήνα και περιφέρεια που προκήρυξε η ΕΡΤ. Για τις θέσεις των 171 δημοσιογράφων κατατέθηκαν 2.370 αιτήσεις ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνολικά έχουν κατατεθεί περισσότερες από 4.000 αιτήσεις για όλες τις ειδικότητες που ζητούσε η κρατική ραδιοτηλεόραση.
Έκλεισε την περασμένη Πέμπτη η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για τις 272 θέσεις συμβασιούχων σε Αθήνα και περιφέρεια που προκήρυξε η ΕΡΤ. Για τις θέσεις των 171 δημοσιογράφων κατατέθηκαν 2.370 αιτήσεις ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνολικά έχουν κατατεθεί περισσότερες από 4.000 αιτήσεις για όλες τις ειδικότητες που ζητούσε η κρατική ραδιοτηλεόραση.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι για τρεις θέσεις φωτογράφων κατατέθηκαν 250 αιτήσεις ενώ για την ειδικότητα των γραφιστών κατατέθηκαν περισσότερες από 600 αιτήσεις.
Παράλληλα, έχουν οριστεί τα πρόσωπα μέσα από την ΕΡΤ που θα απαρτίζουν τις επιτροπές επιλογής των συμβασιούχων. Στην πρωτοβάθμια επιτροπή μετέχουν οι Γιώργος Κογιάννης, Σωτήρης Μαργιωρής, Βασιλική Οικονόμου, Μιχάλης Δημητρακάκος, Αλέξανδρος Αρπλιάς και Ξενοφών Ζηκίδης.
Μέλη στην δεύτερη επιτροπή είναι οι πέντε γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ, Β. Μπίτσης, Λ. Χοιδά, Δ. Παπαδημητρίου, Ν. Μιχαλίτσης, Β. Λουρίδας, ένα μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.