Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει την Εύβοια, όπου το απόγευμα της Τρίτης, 13/10, υποχώρησε μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος στην περιοχή της Γέφυρας Καλυβίτη.
Με απόφαση του Δήμου, όπως γνωστοποιήθηκε σε επίσημη ανακοίνωση, τέθηκε σε ισχύ προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της ανώνυμης δημοτικής οδού Ψαχνών – Σταυρού, στο σημείο της Γέφυρας Καλυβίτη.


Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών και διασφαλιστούν οι συνθήκες ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.
Οι αρμόδιες αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να μην προσεγγίζουν το σημείο της καθίζησης και να συμμορφώνονται με τις σχετικές υποδείξεις, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά τους.

Διαβάστε επίσης:
Σε 760 υπολογίζονται πανελλαδικά οι αρκούδες, σε 2100 οι λύκοι – Μέτρα παρέμβασης του ΥΠΑΑΤ
Δούκας κατά ΤΕΕ για Γκράβα: Ζητήσαμε να πιστοποιήσουν τους δικούς μας ελέγχους και ακόμα περιμένουμε
Δίκη Τεμπών: Κατέρρευσε επιζήσασα του τρίτου βαγονιού την ώρα που κατέθετε
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.