Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά την επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Siemens, Σήφη Bαλυράκη, η οποία περιείχε τα απαραίτητα νομικά ερείσματα για ενδεχόμενη παραβίαση δικαίου του ανταγωνισμού, προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά την επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Siemens, Σήφη Bαλυράκη, η οποία περιείχε τα απαραίτητα νομικά ερείσματα για ενδεχόμενη παραβίαση δικαίου του ανταγωνισμού, προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens.
Πιο συγκεκριμένα, η επιτροπή λειτουργώντας αυτεπάγγελτα ερευνά για το ενδεχόμενο δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας στις δημόσιες συμβάσεις και στους δημόσιους διαγωνισμούς και στις επεκτάσεις αυτών.
Τέλος, η συγκέντρωσε τα στοιχεία που χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας και αυτό το διάστημα διερευνά την υπόθεση προκειμένου να προχωρήσει στη σύνταξη πορίσματος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.