search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:12
MENU CLOSE

Θεοχάρης Ιωαννίδης

19.12.2010 19:17
Θεοχάρης Ιωαννίδης - Media

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Χορν τραγουδούσε – και όριζε με αυτόν τον τρόπο ένα ολόκληρο επάγγελμα – «ηθοποιός σημαίνει φως».

Ηθοποιός σημαίνει «φέτες»

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Χορν τραγουδούσε – και όριζε με αυτόν τον τρόπο ένα ολόκληρο επάγγελμα – «ηθοποιός σημαίνει φως». Σήμερα ηθοποιός μπορεί να σημαίνει κάλλιστα και παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, διαφημίσεις, αρπαχτές στην επαρχία. Πρόσφατα, όμως, μάθαμε, μέσω του διαγωνιζόμενου στο «Just the two of us» Θεοχάρη Ιωαννίδη, και κάτι άλλο: ότι ηθοποιός σημαίνει «φέτες». Ποια σχολή έχετε τελειώσει; Στο ερώτημα αυτό του δημοσιογράφου, οι πιθανές απαντήσεις είναι «τα Joe Weider», «τα Holmes» ή «δεν πήγα σε σχολή, έχω πέρσοναλ τρέινερ». Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ο αυτοαποκαλούμενος (έχει παίξει σε μια – δυο σειρές δευτέρας διαλογής) ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης εμφανίζεται κάθε Κυριακή  ημίγυμνος (δεκεμβριάτικα) στη σκηνή και (παριστάνει ότι) τραγουδά. Εκείνος αγκομαχά να πιάσει τη νότα και το σώμα μένει ατάραχο, μη τυχόν και ξεσφίξει κανένας μυς και δεν αποδώσει η τηλεοπτική κάμερα σωστά τις καμπύλες των δικεφάλων ή τις ραβδώσεις των κοιλιακών. Έτσι, ένα νόστιμο παιδί αναδεικνύεται σε σεξ σίμπολ μέσα από τα lifestyle περιοδικά που παρακολουθούν την Κυριακή το βράδυ ένα κακόγουστο τηλεοπτικό σόου για να το αναπαράξουν την επομένη στις σελίδες τους. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δεν φταίει που συζητείται σαν «το νέο σεξ σίμπολ», γι’ αυτό φταίει η οικονομική κρίση και η έλλειψη νέων ηρώων σε όλα τα επίπεδα της σόου μπιζ. Δεν φταίει, φυσικά, που έχει λεπτό και γυμνασμένο κορμί. Έχει όμως την ευθύνη της κυριακάτικης γύμνιας του και, κυρίως, της επιλογής που έκανε ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες επαγγελματικές δυνατότητες που του παρέχει η ΔΟΥ της περιοχής του. Τόσα πράγματα μπορούσε να δηλώσει, από τορναδόρος έως μοντέλο, γιατί έπρεπε να διαλέξει το «ηθοποιός»;

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:12