search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 10:31
MENU CLOSE

Αισιόδοξη στάση Παπακωνσταντίνου για την οικονομία

14.01.2011 13:05
Αισιόδοξη στάση Παπακωνσταντίνου για την οικονομία  - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια συζήτησης στη Βουλή τονίζοντας πως «η χώρα είναι όρθια και προχωράει απέναντι στη μιζέρια και το λαϊκισμό και στις σειρήνες των αδιέξοδων προτάσεων».

Αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια συζήτησης στη Βουλή τονίζοντας πως «η χώρα είναι όρθια και προχωράει απέναντι στη μιζέρια και το λαϊκισμό και στις σειρήνες των αδιέξοδων προτάσεων».

Προανήγγειλε επίσης ότι «σε περίπου ένα μήνα θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2010 που θα δείχνουν ότι έγινε η μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα της ευρωζώνης που κάνει αυτό το είδος της δημοσιονομικής προσαρμογής».

«Απέναντι πάντως σε όσους θέλουν να μαυρίζουν την ψυχή του πολίτη» όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός «η οικονομία αρχίζει και δείχνει κάποια πρώτα θετικά σημάδια αναφέροντας την αύξηση κατά 25% των εξαγωγών τον Οκτώβριο και κατά 40% το Νοέμβριο και παράλληλη μείωση των εισαγωγών».

Τέλος ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων κάνοντας λόγο για ριζική πρόταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 10:30