search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 05:11
MENU CLOSE

Ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 4,4% τον Φεβρουάριο

10.03.2011 10:18
Ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 4,4% τον Φεβρουάριο - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού υποχώρησε στο 4,4% το Φεβρουάριο από τον Ιανουάριο που ήταν 5,2%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού υποχώρησε στο 4,4% το Φεβρουάριο από τον Ιανουάριο που ήταν 5,2%.

Ειδικότερα, από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ.Δ.Τ.Κ) του μηνός Φεβρουαρίου 2011 προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Φεβρουαρίου 2010 προκύπτει αύξηση 4,4%, έναντι αύξησης 2,8% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 05:01