search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Με την τύχη του Όττο…

27.03.2011 05:58
Με την τύχη του Όττο... - Media

Ο Ρεχάγκελ έφυγε από την Εθνική ομάδα αλλά -ευτυχώς- μας άφησε κάποια από την παροιμιώδη τύχη του. Η Ελλάδα ήταν κάκιστη απόψε στη Μάλτα αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη, με τρόπο ανέλπιστο

Ο Ρεχάγκελ έφυγε από την Εθνική ομάδα αλλά -ευτυχώς- μας άφησε κάποια από την παροιμιώδη τύχη του. Η Ελλάδα ήταν κάκιστη απόψε στη Μάλτα αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη, με τρόπο ανέλπιστο: Με γκολ του Τοροσίδη στην τελευταία φάση του αγώνα! Ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο 94′ με κεφαλιά σκόραρε και έδωσε στην γαλανόλευκη τη νίκη με 1-0. Μια νίκη που στην ουσία δεν την άξιζε η ομάδα μας, αφού είχε λίγες ευκαιρίες -κι ένα δοκάρι με τον Λυμπερόπουλο- ενώ έπαιξε με 10 από το 84′ λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου. Τα ευχάριστα είχαν έρθει νωρίτερα από τη Γεωργία όπου η τοπική ομάδα νίκησε με το ίδιο σκορ την Κροατία και αυτά τα αποτελέσματα έφεραν την Εθνική στην 1η θέση του ομίλου.

Στο τρίτο ματς, το Ισραήλ νίκησε με 2-1 τη Λετονία.

 

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):
1. Ελλάδα 11
2. Κροατία 10
3. Γεωργία 9
4. Ισραήλ 7
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:30