Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google«Μαύρη τρύπα» 1,4 δισ. ευρώ καταγράφει ο προϋπολογισμός το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ η απόκλιση των εσόδων και των δαπανών διογκώθηκε κατά 420 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα μόνο ενός μηνός.
«Μαύρη τρύπα» 1,4 δισ. ευρώ καταγράφει ο προϋπολογισμός το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ η απόκλιση των εσόδων και των δαπανών διογκώθηκε κατά 420 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα μόνο ενός μηνός.
Τα έσοδα εμφανίζονται να κινούνται μειωμένα κατά 8,1%, έναντι στόχου για αύξηση 8,5%, ενώ οι δαπάνες είναι αυξημένες κατά 3,5%, την ώρα που το έλλειμμα του προϋπολογισμού φθάνει τα 4,7 δισ. ευρώ.
Για το υπουργείο Οικονομικών η εικόνα αυτή οφείλεται στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη ύφεση, στην είσπραξη των τελών κυκλοφορίας πέρυσι τον Ιανουάριο, στα μειωμένα έσοδα από την έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις και στις μειωμένες εισπράξεις από την παρακράτηση φόρου εισοδήματος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.