Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα ο Βέλγος σκηνοθέτης Ίβο βαν Χόβε ως μετρ στις μεταφορές κινηματογραφικών ταινιών στη θεατρική σκηνή διασκευάζει την περίφημη ταινία του Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο».
28/4 έως 30/4, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, 210-9005800
Στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα ο Βέλγος σκηνοθέτης Ίβο βαν Χόβε ως μετρ στις μεταφορές κινηματογραφικών ταινιών στη θεατρική σκηνή διασκευάζει την περίφημη ταινία του Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο».
28/4, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Βασ. Σοφίας 22, 213-2139572, 213-2139500
Εγκαινιάζεται η λειτουργία της ανακαινισμένης Βιβλιοθήκης του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, με χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση. Η βιβλιοθήκη εξειδικεύεται στη βυζαντινή τέχνη και είναι πλουσιότατη σε βιβλία κατά κύριο λόγο σχετικά με τη ζωγραφική. Αριθμεί συνολικά 15.000 τίτλους, 200 σειρές ελληνικών και ξένων περιοδικών και περίπου 2.500 ανάτυπα.
28/4, Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Οι θρυλικοί εκφραστές του post punk ήχου «Echo & The Bunnymen» δίνουν συναυλία με όλα τους τα δημοφιλή τραγούδια, όπως «The Back Of Love», «The Cutter», «Lips Like Sugar», «The Killing Moon».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.