search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 23:03
MENU CLOSE

Νίκος Καρβέλας

02.05.2011 22:31
Νίκος Καρβέλας - Media

Σύμβολο μιας εποχής με πλαστικά σουξέ και προκλήσεις γυμνασιακού επιπέδου, ο Νίκος Καρβέλας ευτυχώς ξεπεράστηκε γρήγορα και τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκε στην ιδιωτική του ζωή.

Σύμβολο μιας εποχής με πλαστικά σουξέ και προκλήσεις γυμνασιακού επιπέδου, ο Νίκος Καρβέλας ευτυχώς ξεπεράστηκε γρήγορα και τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκε στην ιδιωτική του ζωή. Το όνομά του είναι απολύτως συνδεδεμένο με την καταστροφική πορεία της Άννας Βίσση, μιας συμπαθητικής, κατά τα άλλα, τραγουδίστριας, η οποία από τότε που συνεργάστηκε μαζί του τραγούδησε μερικά από τα χειρότερα σκουπίδια του ελληνικού σκυλοπόπ τραγουδιού. Αξέχαστες είναι οι επιτυχίες του «Τα μαύρα εσώρουχά σου», «Sexy θεία Λόλα», «Ο σκύλος μου είναι gay», ενώ σταθμός στην ελληνική μουσική θεωρείται το αριστούργημα που έγραψε για την Κατερίνα Στανίση «Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε, συγνώμη, κύριε, ποιος είστε;». Πιστός στις αισθητικές αρχές της τέχνης του και στην προσωπική του ζωή, μετά τους πολλούς χωρισμούς με την Άννα Βίσση, παντρεύτηκε την ιέρεια της trash TV Αννίτα Πάνια. Τώρα μαθαίνουμε ότι κυκλοφορεί νέο δίσκο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven του ομίλου Ant1 με τίτλο «Όλα είναι μέσα στο μυαλό», στον οποίο, εκτός από το ντουέτο με τον Λάκη Παπαδόπουλο, υπάρχουν και διασκευές στα θρυλικά τραγούδια του καλλιτέχνη «Νάντια», «Βλάκα», «Ποτέ μη λες ποτέ» και «Καλοκαιρινές διακοπές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 23:01