Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει αυτεπάγγελτα ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, κ. Αντωνακάκης, κατά της απόφασης με την οποία είχαν αθωωθεί τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο Πρόεδρος των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης (από τις κατηγορίες για δυσφήμιση του αθλήματος), για τα όσα είχαν συμβεί στο «Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει αυτεπάγγελτα ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, κ. Αντωνακάκης, κατά της απόφασης με την οποία είχαν αθωωθεί τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο Πρόεδρος των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης (από τις κατηγορίες για δυσφήμιση του αθλήματος), για τα όσα είχαν συμβεί στο «Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Έκρινε δηλαδή ότι ο κ. Μαρινάκης, προφανώς διδάσκει αθλητικό… ήθος με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι στον Φάληρο και γι’ αυτό τον επιβράβευσε με την απαλλαγή του από τις κατηγορίες.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ.Αντωνακάκη κατά της υπ΄αριθμ. 181/28-4-2011 απόφασης της ΠΕ/Super League, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη».
Φαίνεται πως όσο και να το «παλεύουμε» τίποτα δεν αλλάζει τελικά σε αυτή τη χώρα…
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.