Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΘα περιμένει πρώτα την έκβαση της επιθεώρησης που πραγματοποιεί η τρόικα στην Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και έπειτα θα αποφασίσει οποιαδήποτε χαλάρωση των όρων του μνημονίου για την Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Θα περιμένει πρώτα την έκβαση της επιθεώρησης που πραγματοποιεί η τρόικα στην Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και έπειτα θα αποφασίσει οποιαδήποτε χαλάρωση των όρων του μνημονίου για την Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
«Χρειάζεται να αναλύσω πρώτα τα πορίσματα της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ πρώτα και δεν μπορώ να σχολιάσω πριν από αυτό», ανέφερε η Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο.Όπως σημείωσε, «οτιδήποτε άλλο δεν θα εξυπηρετούσε την Ελλάδα ή την Ευρώπη».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.