search
ΔΕΥΤΕΡΑ 12.10.2026 23:57
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 26 Μαΐου

26.05.2011 16:28
Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 26 Μαΐου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 26 Μαΐου το «Π» με  την πρωτοσέλιδη  διαπίστωση ότι: «Το Σύνδρομο Καραμανλή χτυπάει την πόρτα του Μαξίμου». Στην  φωτογραφία  του εξωφύλλου  αποτυπώνεται  μια από τις θλιβερότερες ίσως στιγμές της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 26 Μαΐου το «Π» με  την πρωτοσέλιδη  διαπίστωση ότι: «Το Σύνδρομο Καραμανλή χτυπάει την πόρτα του Μαξίμου». Στην  φωτογραφία  του εξωφύλλου  αποτυπώνεται  μια από τις θλιβερότερες ίσως στιγμές της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου: Όταν, δηλαδή ο Καραμανλής που συνέβαλε στο να οδηγηθεί η χώρα στο χείλος του γκρεμού  παρέδωσε τη σκυτάλη στον Παπανδρέου, για να  κάνει το επόμενο βήμα προς την άβυσσο.  Ήδη, το φάντασμα του αποτυχημένου Καραμανλή κόβει βόλτα στους διαδρόμους του πρωθυπουργικού μεγάρου… επισημαίνοντας ότι και ο Παπανδρέου –αν δεν αλλάξει θα βουλιάξει… Γρήγορα θα έχει την τύχη του Καραμανλή… (Σελ. 2)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Λεπτομερής, αποκαλυπτική καταγραφή του εφιαλτικού τοπίου και των παιχνιδιών που εξελίσσονται στο παρασκήνιο. Διαβάστε για τον μεγάλο εκβιασμό του ΔΝΤ προς Αθήνα και λοιπούς Ευρωπαίους, για την ομολογία αποτυχίας του υπουργού οικονομικών και για το επικείμενο πογκρόμ απολύσεων στο Δημόσιο. (Σελ. 4-5, 16-17, 50-51).

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Παγιδευμένος στις επιλογές του ο πρωθυπουργός αναζητά συναίνεση , μπας και βρει τρόπο να δραπετεύσει και εξετάζει σενάρια και απειλές, όπως οι πρόωρες εκλογές και  δημοψήφισμα. Παρά την προσπάθεια, πάντως, δεν φαίνεται πως η μέχρι πρόσφατα πειστική μπογιά του περνάει…(Σελ.10-11)

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ MEDIA INDEX: Για πρώτη φορά στη χώρα μια μεγάλη έρευνα  με την οποία το «Π» θα αναζητά τους ποιοτικούς δείκτες στην ελληνική τηλεόραση κάθε μήνα. Η πρώτη καταγραφή των ποιοτικών χαρακτηριστικών για τους κυρίαρχους των 8, τις πρωινές εκπομπές ενημέρωσης και το διαδίκτυο. (Σελ. 22,23, 45)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εφοριακός στην Πάτρα πιάστηκε από την τσιμπίδα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του κ. Ρακιτζή… Είχε καταχραστεί -άγνωστο ακόμη από πότε- περίπου 4.000.000 ευρώ και τόχε ρίξει στην μεγάλη ζωή ως… άλλος Ωνάσης… Και σαν να μην έφθανε αυτό επένδυσε το χρήμα… σε μπαρ που συχνά – πυκνά έπεφτε και κανένα στριπτίζ. ( Σελ 20)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» στο οποίο ο Βασίλης Αλεξάκης με αφορμή το βιβλίο του « Η πρώτη λέξη» μιλάει για το «ταξίδι» του προς την αναζήτηση των λέξεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.10.2026 23:54