search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 16:30
MENU CLOSE

Πήρε το πλεονέκτημα

26.05.2011 22:02
Πήρε το πλεονέκτημα - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα για να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα της Α1. Οι “πράσινοι” νίκησαν μέσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό με 75-70, έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών και πήρε το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα για να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα της Α1. Οι “πράσινοι” νίκησαν μέσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό με 75-70, έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών και πήρε το πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έχει το ελάχιστο προβάδισμα (35-34) στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός αντεπιτέθηκε και έκλεισε το 3ολεπτο προηγούμενος με 56-51.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τη διαφορά και ισοφάρισε σε 68-68 λίγο πριν από το τέλος αλλά έκτοτε έπαθε αφλογιστία. Ένα τρίποντο του Φώτση και η ευστοχία των παικτών του Ομπράντοβιτς έκαναν τη διαφορά στο τέλος και σφράγισαν την “πράσινη” νίκη.

Ντέρμπι έγινε και στον μικρό τελικό με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Άρη με 77-75 χάρη σε δύο βολές του Μάρσαλ, πέντε δψέυτερα πριν από το τέλος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 16:29