search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 15:32
MENU CLOSE

Χρωστάνε και της… Μιχαλούς

31.05.2011 11:44
Χρωστάνε και της… Μιχαλούς - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση πέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ότι οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες χρωστάνε στο Δημόσιο, ενώ διαπιστώθηκαν και μια σειρά από νομικές παραβάσεις, όσον αφορά τα οικονομικά τους.

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε ερώτηση πέντε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ότι οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες χρωστάνε στο Δημόσιο, ενώ διαπιστώθηκαν και μια σειρά από νομικές παραβάσεις, όσον αφορά τα οικονομικά τους.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη διενεργήσει μεγάλο αριθμό ελέγχων σε ΠΑΕ, οι οποίοι αποκάλυψαν παραβάσεις μη απόδοσης ΦΠΑ και άλλων παρακρατούμενων φόρων, μη έκδοση Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων. Παράλληλα εντοπίστηκαν και προβλήματα, αναφορικά με τις αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων ορισμένων ΠΑΕ.

Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιρο-παράγοντες ζητούν τη συνδρομή της Πολιτείας, αλλά τις υποχρεώσεις τους προς αυτή, μάλλον τις ρίχνουν στον κάλαθο των αχρήστων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 15:31