Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Βίτορ Κόνστάνσιο, δήλωσε πως «ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ δεν απέκλεισε την πιθανότητα παράτασης της περιόδου λήξης των ελληνικών ομολόγων, στο πλαίσιο του νέου πακέτου οικονομικής στήριξης».
Ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Βίτορ Κόνστάνσιο, δήλωσε πως «ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ δεν απέκλεισε την πιθανότητα παράτασης της περιόδου λήξης των ελληνικών ομολόγων, στο πλαίσιο του νέου πακέτου οικονομικής στήριξης».
Παράλληλα, επισήμανε πως ο πρόεδρος της ΕΚΤ «απέκλεισε τους μηχανισμούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν «πιστωτικό επεισόδιο ή επιλεκτική χρεωκοπία».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διαφόρων αναλυτών, καθώς ο κ. Τρισέ είναι πολιτικά απομονωμένος αναφορικά με το ζήτημα της επιμήκυνσης, φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει μία ακόμα στροφή 180 μοιρών, καθώς εντείνονται οι πιέσεις από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και κυρίως τη γερμανική.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.