search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 12:44
MENU CLOSE

Σκέψεις παραίτησης

14.06.2011 09:16
Σκέψεις παραίτησης - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ήρθε, είδε, πάλεψε και σκέφτεται πλέον να…απέλθει, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, καθώς δεν διαφαίνεται «φως στο τούνελ» για τον εξορθολογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου στη δομή και τη λειτουργία του.

Ήρθε, είδε, πάλεψε και σκέφτεται πλέον να…απέλθει, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, καθώς δεν διαφαίνεται «φως στο τούνελ» για τον εξορθολογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου στη δομή και τη λειτουργία του.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και επιβεβαιώνεται από πηγές προσκείμενες στον κ. Πιλάβιο. Ο ίδιος εξάλλου είχε προαναγγείλει πριν από περίπου 10 ημέρες στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, πως αν δεν βγει άκρη έπειτα από τις συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς, τότε ο ίδιος θα πάρει το… καπελάκι του και θα αποχωρήσει.

Είναι δεδομένο πάντως ότι το «μπάχαλο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως κάτι θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 12:44