Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google1,625 δις ευρώ άντλησε το δημόσιο, από τη δημοπρασία των εξάμηνων εντόκων γραμματίων, την Τρίτη, με το επιτόκιο να διευρύνεται κατά 8 μονάδες βάσης, σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση.
1,625 δις ευρώ άντλησε το δημόσιο, από τη δημοπρασία των εξάμηνων εντόκων γραμματίων, την Τρίτη, με το επιτόκιο να διευρύνεται κατά 8 μονάδες βάσης, σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση.
Ειδικότερα το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,96% έναντι 4,88% της προηγούμενης έκδοσης.
Η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 2,58 φορές. Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ ξένοι επενδυτές απορρόφησαν το 37% του ποσού.
Το ποσό της έκδοσης είχε οριστεί στα 1,25 δις ευρώ. Παράλληλα, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους αποδέχτηκε συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ αντλώντας συνολικά 1,625 δις ευρώ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.