Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Πόπη Παπανδρέου αναμένεται να ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος μέχρι το τέλος του μήνα, για τα ματς του 2008 Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2, στα οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι «στήθηκαν».
Η Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Πόπη Παπανδρέου αναμένεται να ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος μέχρι το τέλος του μήνα, για τα ματς του 2008 Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2, στα οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι «στήθηκαν».
Τα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα πολλαπλασιάστηκαν έπειτα από τις καταθέσεις των δημοσιογράφων Κυριάκου Θωμαΐδη, Μπάμπη Κατσούλη και Φέρρυ Μπατζόγλου, με αποτέλεσμα το… κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά-σιγά.
Οι ποινικές διώξεις θα είναι για τρεις κακουργηματικές πράξεις: ξέπλυμα χρήματος, στήσιμο αγώνα και σύσταση συμμορίας.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.