search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 13:17
MENU CLOSE

To ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Πέμπτη 16 Ιουνίου

16.06.2011 09:06
To ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Πέμπτη 16 Ιουνίου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο ‘’Τι σου ‘κανα και πίνεις’’ των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλο (που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου στην ταινία ‘’Όλγα αγάπη μου’’) η Μελίνα Ασλανίδου δίνει συναυλίες με τον ίδιο τίτλο στο ‘’Μουσικό Προαύλιο’’ του Θεάτρου.

16,17,18/6, Θέατρο Badminton

Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, 211- 1010000

Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο ‘’Τι σου ‘κανα και πίνεις’’ των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλο (που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου στην ταινία ‘’Όλγα αγάπη μου’’) η Μελίνα Ασλανίδου δίνει συναυλίες με τον ίδιο τίτλο στο ‘’Μουσικό Προαύλιο’’ του Θεάτρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφικά τραγούδια από το 1963 έως το 1970.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 13:17