search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 11:52
MENU CLOSE

Στα δύσκολα η Ντόρα

23.06.2011 18:02
oldphotos130881658836.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Βουντού οικονόμικς» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο 2, ενώ η ίδια από τις Βρυξέλλες ανακοίνωσε τις προτάσεις της για την αλλαγή μέτρων του Μεσοπρόθεσμου.

«Βουντού οικονόμικς» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο 2, ενώ η ίδια από τις Βρυξέλλες ανακοίνωσε τις προτάσεις της για την αλλαγή μέτρων του Μεσοπρόθεσμου.

Το ζήτημα είναι ότι η Ντόρα επιχειρεί να ισορροπήσει μεταξύ του ρεαλισμού και της πίεσης από τους υποστηρικτές της επιχειρηματίες, να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο και τη μαζική αντίθεση που εκφράζει η ελληνική κοινωνία. Το αποτέλεσμα απτό: η ίδια έχει πολύ χλιαρή απήχηση και ακόμα χειρότερη εκλογική επίδοση.

Για δες καιρό που διάλεξε νέο κόμμα να κάνει…Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 11:51