search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 10:30
MENU CLOSE

Ιστορία 103 ετών στο Πρωτοδικείο

01.07.2011 10:12
Ιστορία 103 ετών στο Πρωτοδικείο - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ζοφερότατο, όπως άλλωστε διαγραφόταν εδώ και πολλούς μήνες, είναι πλέον το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η «μάνα του λόχου», όπως αρέσκεται να χαρακτηρίζει τον Ερασιτέχνη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οδεύει πλέον προς το Πρωτοδικείο

Ζοφερότατο, όπως άλλωστε διαγραφόταν εδώ και πολλούς μήνες, είναι πλέον το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η «μάνα του λόχου», όπως αρέσκεται να χαρακτηρίζει τον Ερασιτέχνη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οδεύει πλέον προς το Πρωτοδικείο για να βρει διοίκηση, κάτι που αν τελικά συμβεί θα είναι στιγμή-ντροπή για τα 103 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Στη χθεσινή διαδικασία στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν συστάθηκε κάποιο ενιαίο ψηφοδέλτιο για να πάρει μέρος στις εκλογές, καθώς ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση να μην ηγηθεί ψηφοδελτίου, με αποτέλεσμα μετά την αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου από τα… κοινά του Ερασιτέχνη, να μην υπάρχει ενδιαφερόμενος να αναλάβει τα «ηνία».

Η κατάσταση είναι πλέον «μαύρη και άραχνη» για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού δεν φαίνεται διέξοδος στο πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 10:29