search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 10:16
MENU CLOSE

Το deal της ντροπής

04.07.2011 15:53
oldphotos130977554177.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Παρά τις αντιδράσεις ολόκληρης της πόλης της Καβάλας, αλλά και επώνυμων φίλων του Ηρακλή για το deal της ντροπής, η οικογένεια Ψωμιάδη προχωρά ακάθεκτη στις επόμενες κινήσεις της.

Παρά τις αντιδράσεις ολόκληρης της πόλης της Καβάλας, αλλά και επώνυμων φίλων του Ηρακλή για το deal της ντροπής, η οικογένεια Ψωμιάδη προχωρά ακάθεκτη στις επόμενες κινήσεις της. Ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει ήδη δηλώσει τη Θεσσαλονίκη ως έδρα της ομάδας ΠΑΕ Νέα Καβάλα, εν όψει της επόμενης σεζόν.

Και μη χειρότερα…   Π.Τ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 10:16