search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 09:25
MENU CLOSE

Δελτίο τύπου των Anonymous Hackers

06.07.2011 14:21
oldphotos130996210284.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Το Δελτίο Τύπου των «Hackers Anonymous» για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δημοσιοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου, μια μέρα πριν το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε για επερχόμενο ηλεκτρονικό «χτύπημα» στο ΔΝΤ, υπέρ της Ελλάδας.

Το Δελτίο Τύπου των «Hackers Anonymous» για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δημοσιοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου, μια μέρα πριν το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε για επερχόμενο ηλεκτρονικό «χτύπημα» στο ΔΝΤ.

Οι Hackers απευθύνονται στους πολίτες του κόσμου σχολιάζοντας τη πρωτοφανή καταστολή στην πορεία τις 29 Ιούνη, κάνοντας λόγο για «εξεγερμένους Έλληνες». Παράλληλα, μιλούν για προβοκάτορες και για τους 6.000 χιλιάδες αστυνομικούς που δεν «κατάφεραν» να συλλάβουν τους 200 που έκαναν τα επεισόδια. Κ.Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 09:25