Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈνα μικρό δωράκι για την Ελλάδα έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για τη μείωση της ελληνικής συνεισφοράς στον κοινοτικό προϋπολογισμό κατά 84 εκατ. ευρώ το 2011.
Ένα μικρό δωράκι για την Ελλάδα έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για τη μείωση της ελληνικής συνεισφοράς στον κοινοτικό προϋπολογισμό κατά 84 εκατ. ευρώ το 2011.
Η έκπτωση αυτή προκύπτει από την επιστροφή στην Αθήνα ισόποσου πλεονάσματος από το οικονομικό έτος 2010 και εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Αντίστοιχα και η Κύπρος λαμβάνει περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ. Τη μεγαλύτερη επιστροφή, σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ, δικαιούται η Γερμανία. Τα πολλά στους πιο πλούσιους… Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.