search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 08:17
MENU CLOSE

Άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος

11.07.2011 16:15
oldphotos131013007981.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Τελικά έχουν άδικο όσοι επιμένουν ότι μια από τις αιτίες του μπάχαλου που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία προέρχεται και από την αμφιθυμία της κυβέρνησης απέναντι στις ίδιες της τις αποφάσεις.

Τελικά έχουν άδικο όσοι επιμένουν ότι μια από τις αιτίες του μπάχαλου που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία προέρχεται και από την αμφιθυμία της κυβέρνησης απέναντι στις ίδιες της τις αποφάσεις.

Αυτό το μπρος – πίσω στα κλειστά επαγγέλματα, το κλείσιμο του ματιού στις διάφορες επαγγελματικές ομάδες, οι παρατάσεις και οι καθυστερήσεις, συσκοτίζουν ακόμα περισσότερο την εικόνα. Όπως φάνηκε στην ιστορία των ταξί, προφανώς ο Δ. Ρέππας δεν ήθελε το ολικό άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί που προωθεί ο Ραγκούσης. Και ανεξάρτητα του ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι πολύ χειρότερο το «ολίγον έγκυος» των πολιτικών από μια καθαρή στάση και θέση. Στο τέλος – τέλος ο καθένας μπορεί έτσι να επιλέξει τον αντίπαλό του. Αυτοί οι κυβερνητικοί ελιγμοί, τύπου «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» είναι παιδαριώδεις και αναντίστοιχοι των στιγμών που ζούμε.

Μόνο η αλήθεια σώζει, όσους πρέπει να σωθούν, ενώ με μικροδιευθετήσεις δεν γίνεται τίποτα…

Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 08:13