Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ Γιώργος Πεταλωτής μπορεί να μην κατάλαβε πώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσωπο της «ημέρας» στον απροσδιόριστο και άχρωμο ρόλο του υφυπουργού Δικαιοσύνης, αλλά σίγουρα μοιάζει να είναι αποφασισμένος να… «μεταπηδήσει» στην Α’ Εθνική των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Πεταλωτής μπορεί να μην κατάλαβε πώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσωπο της «ημέρας» στον απροσδιόριστο και άχρωμο ρόλο του υφυπουργού Δικαιοσύνης, αλλά σίγουρα μοιάζει να είναι αποφασισμένος να… «μεταπηδήσει» στην Α’ Εθνική των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Αφορμή του έδωσε η επίθεση που δέχτηκε στην Αργυρούπολη και η σφοδρότητα με την οποία αντιμετωπίζει έκτοτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Την περασμένη Δευτέρα, μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για την αφίσα της «Σπίθας» στη Θράκη.
Το θέμα είναι αν την επόμενη μέρα θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ για να… πρωταγωνιστήσει. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.