search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 07:30
MENU CLOSE

Μήπως έκανε κοπάνα;

14.07.2011 17:18
oldphotos131057293556.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Αγαπητέ δάσκαλε»… είχε προσφωνήσει ο αναπληρω­τής υπουργός ΠΕΚΑτον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Ρέτζο Πιάνο κατά την παρουσίαση της μελέτης για την ανάπλα­ση του Φαληρικού όρμου, αφού ο Νίκος Σηφουνάκης είχε την τύχη να είναι φοιτητής του στην Αρχιτεκτονική ΣχολήτηςΤζένοβα.

«Αγαπητέ δάσκαλε»… είχε προσφωνήσει ο αναπληρω­τής υπουργός ΠΕΚΑτον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Ρέτζο Πιάνο κατά την παρουσίαση της μελέτης για την ανάπλα­ση του Φαληρικού όρμου, αφού ο Νίκος Σηφουνάκης είχε την τύχη να είναι φοιτητής του στην Αρχιτεκτονική ΣχολήτηςΤζένοβα.

Δύο εβδομάδες μετά, η προσφώνηση έχει γίνει ένα από τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στους κόλπους των αρχιτεκτόνων, αφού, λένε με χιούμορ, μάλλον ο Νίκος Σηφουνάκης πρέπει να έκανε κοπάνα στο μάθημα του Πιάνο… Όπως λένε, ο διακεκριμένος Ιταλός αρχιτέκτο­νας θα νιώσει πολύ άσχημα εάν πληροφορηθεί ότι ένας από τους φοιτητές του υποστηρίζει ότι θα γίνει «ρύθμιση με περιβαλλοντικά κριτήρια για τα αυθαίρετα» και η τακτοποίησή τους θα «πετύχει περιβαλλοντικό και πολεο­δομικό ισοζύγιο».

Εν ολίγοις, ότι ένας από τους φοιτητές του, που σήμε­ρα βρίσκεται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πε­ριβάλλοντος, επιβραβεύει τον παράνομο και αυθαίρετο και τον αναγορεύει σε πολεοδόμο και χωροτάκτη…   A.X.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 07:25