Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο πράσινο φως έδωσε στην εφορία το υπουργείο Οικονομικών για να ξεσκονίσει τα εισοδήματα 1.700 μεγαλόσχημων επιχειρηματιών – κατασκευαστών, εφοπλιστών, βιομήχανων, μεγαλοδικηγόρων, αρχιτεκτόνων – αλλά και ενός υπουργού με εμπειρία σε οικονομικά και φορολογικά θέματα!!!
Το πράσινο φως έδωσε στην εφορία το υπουργείο Οικονομικών για να ξεσκονίσει τα εισοδήματα 1.700 μεγαλόσχημων επιχειρηματιών – κατασκευαστών, εφοπλιστών, βιομήχανων, μεγαλοδικηγόρων, αρχιτεκτόνων – αλλά και ενός υπουργού με εμπειρία σε οικονομικά και φορολογικά θέματα!!!
Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.