Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Φέτος το καλοκαίρι η κρίση έχει δείξει τα δόντια της σε όλους – μεμονωμένους καλλιτέχνες αλλά και μεγάλους πολιτιστικούς φορείς που παραδοσιακά περιοδεύουν ανά την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Φέτος το καλοκαίρι η κρίση έχει δείξει τα δόντια της σε όλους – μεμονωμένους καλλιτέχνες αλλά και μεγάλους πολιτιστικούς φορείς που παραδοσιακά περιοδεύουν ανά την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά τη μη αναμενόμενη, τρανταχτή αποτυχία του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο, αλλά και τις συζητήσεις για αρκετές μισοάδειες παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς 160, έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα ακύρωσε την πανελλήνια περιοδεία που είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο και επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Από τη μια τα ακριβά εισιτήρια, από την άλλη η φήμη που κυκλοφόρησε ότι η παράσταση της περιοδείας δεν είχε μεγάλη σχέση με την υπερπαραγωγή που το αθηναϊκό κοινό είχε δει στο «Παλλάς», αφού τα σκηνικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτα, το κοινό γύρισε τελικώς την πλάτη στη διάσημη τραγουδίστρια. Κάποιοι μιλούν για γενικότερη άρνηση του κοινού πλέον στους καλλιτέχνες – «δεινόσαυρους», κάποιοι άλλοι απλώς αναγνωρίζουν ότι δικαίως μια μέτρια παράσταση δεν «τράβηξε» στην επαρχία. Τα σημάδια της εποχής μας γίνονται όλο και πιο καθαρά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.