search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 04:47
MENU CLOSE

Εν αρχην ην… οι επενδύσεις

04.08.2011 06:14
oldphotos131243838417.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όταν άκουσαν τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιώργο Παπακωνσταντίνου να τους λέει, στην Επιτροπή της Βουλής, ότι έχει εντοπίσει τριάντα επενδύσεις με περιβαλλοντικά προβλήματα και ότι θα τις φέρει στην Επιτροπή ώστε, σε συνεν­νόηση με τα μέλη της, να αποφασίζεται για ποιες θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις στα νομοσχέδια που θα κατατίθενται.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όταν άκουσαν τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιώργο Παπακωνσταντίνου να τους λέει, στην Επιτροπή της Βουλής, ότι έχει εντοπίσει τριάντα επενδύσεις με περιβαλλοντικά προβλήματα και ότι θα τις φέρει στην Επιτροπή ώστε, σε συνεν­νόηση με τα μέλη της, να αποφασίζεται για ποιες θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις στα νομοσχέδια που θα κατατίθενται. Οι βουλευτές του απάντησαν ότι η Βουλή δεν μπορεί να γίνει «πλυντήριο» και ότι οι επενδύσεις αυτές θα πρέπει να προσαρμοστούν στην κείμενη περι­βαλλοντική νομοθεσία και να μην αναμένο­νται ad hoc ρυθμίσεις.     Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 03:15