search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 04:32
MENU CLOSE

Οι «εκσυγχρονιστικές» ιδέες της Νουδούλας

09.08.2011 06:08
oldphotos131256811539.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αυτή η πρόταση της Ν.Δ. για μείωση του αριθμού των βουλευτών έχει τιμολογηθεί; Τι ακριβώς περιμένουν να εξοικονομήσουν; Έχει εξεταστεί η επίπτωσή της στην εκπροσώπηση του ελληνικού λαού στη Βουλή;

Αυτή η πρόταση της Ν.Δ. για μείωση του αριθμού των βουλευτών έχει τιμολογηθεί; Τι ακριβώς περιμένουν να εξοικονομήσουν; Έχει εξεταστεί η επίπτωσή της στην εκπροσώπηση του ελληνικού λαού στη Βουλή; Απλά ερωτήματα που προκύπτουν από τις προτάσεις της για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Μήπως θα ήταν προτιμότερο ο αριθμός των βουλευ­τών να μείνει ως έχει και να περικοπούν τα οικονομικά προνόμια των βουλευτών – ακόμη και κατάργηση του βουλευτικού μισθού, με μέριμνα για τους τυχόν ανέρ­γους βουλευτές θα μπορούσε να εξεταστεί, από την ώρα που δεν υπάρχει επαγγελματικό ασυμβίβαστο! Άλ­λωστε πολλές από τις απολαβές σε είδος που χαίρονται οι εκπρόσωποί μας είναι αδιανόητες σε άλλες χώρες, όπως π.χ. η παροχή αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, που στη Βρετανία ακούγεται σαν σκάνδαλο.

Μήπως στη Νουδούλα θα έπρεπε να σκεφθούν λίγο πιο πρωτότυπες και πιο δημοκρατικές λύσεις; Μήπως;  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 03:15