search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 00:00
MENU CLOSE

Έκανε έφεση ο Βόλος

12.08.2011 12:10
Έκανε έφεση ο Βόλος - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Την απόφαση να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της UEFA πήραν στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Την απόφαση να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της UEFA πήραν στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Η πρωτόδικη απόφαση επέβαλλε ποινή αποκλεισμού για τρία χρόνια με πενταετή διάρκεια και ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η απόφαση της ομάδας της Μαγνησίας είναι δίκοπο μαχαίρι αφού δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που η επιτροπή εφέσεων της UEFA (σε αντίθεση με αυτή της ΕΠΟ…)  όχι μόνο δεν μείωνε ή εξάλειφε την ποινή αλλά την αύξανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2026 23:58