search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 00:05
MENU CLOSE

Οριστικά εκτός Ευρώπης

15.08.2011 17:48
Οριστικά εκτός  Ευρώπης  - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Η δευτεροβάθμια  επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου και η  ελληνική ομάδα μένει οριστικά εκτός  Ευρώπης.

Η δευτεροβάθμια  επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου και η  ελληνική ομάδα μένει οριστικά εκτός  Ευρώπης.

Βάσει της απόφασης, τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου, στις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα πλέι οφ του Europa League, παίρνει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο, που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν (και απέκλεισαν) στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Παράλληλα, παραμένει και ο τριετής αποκλεισμός για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ανασταλτικό χαρακτήρα.

«Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα», δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Μιτζίκος που προανήγγειλε ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα καταφύγει στο CAS..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.08.2026 23:58