Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτη Football League 2 θα αγωνίζεται οριστικά ο Ιωνικός τη νέα σεζόν, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ομάδας της Νίκαιας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής, η οποία και προέβλεπε τον υποβιβασμό.
Στη Football League 2 θα αγωνίζεται οριστικά ο Ιωνικός τη νέα σεζόν, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ομάδας της Νίκαιας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής, η οποία και προέβλεπε τον υποβιβασμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:
«Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Απέρριψε ως απαραδέκτως ασκηθείσα την προσφυγή της ΠΑΕ Ιωνικός ΑΟ και του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ιωνικός ΑΟ, κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (απόφαση Επιτροπής Εφέσεων 164/6-7-2011), και της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής (απόφαση 277/22-6-2011)».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.