Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣε δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας, αξίας 1,25 δισ. ευρώ, προχωρά το ελληνικό Δημόσιο την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας, αξίας 1,25 δισ. ευρώ, προχωρά το ελληνικό Δημόσιο την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου θα είναι σε άϋλη μορφή, ποσού 1.250 εκατομμυρίων Ευρώ, λήξεως 23 Δεκεμβρίου 2011.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 (Τ+3) και για τα έντοκα γραμμάτια δεν θα δοθεί καμία προμήθεια.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.