Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΓια έλλειμμα της τάξης του 8,5% του ΑΕΠ για το 2011, έναντι στόχου 7,6% κάνει λόγο το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές.
Για έλλειμμα της τάξης του 8,5% του ΑΕΠ για το 2011, έναντι στόχου 7,6% κάνει λόγο το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές. Αίτια της απόκλισης είναι η μεγαλύτερη της αναμενόμενης ύφεσης.
Παράλληλα για το 2012 προβλέπεται έλλειμμα 6,8%, έναντι αρχικού στόχου 6,5%, ενώ εκτιμάται ότι η ύφεση θα φθάσει στο 5,5% το 2011 και στο 2% το 2012.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.