search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 05:45
MENU CLOSE

Όχι σε κούρεμα μεγαλύτερο του 21% λέει ο Παπαδήμος

05.10.2011 14:28
Όχι σε κούρεμα μεγαλύτερο του 21% λέει ο Παπαδήμος - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Την αντίθεσή του με το κούρεμα του ελληνικού χρέους πάνω από 21%, εξέφρασε ουσιαστικά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος.

Την αντίθεσή του με το κούρεμα του ελληνικού χρέους πάνω από 21%, εξέφρασε ουσιαστικά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο πρακτορείο Market News, τόνισε ότι αν προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις τότε το χρέος θα μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Πρόσθεσε επίσης ότι σύμφωνα με την άποψη του η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να υποστηρίξει κάποιο εναλλακτικό σενάριο μεγαλύτερης αναδιάρθρωσης του χρέους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 02:53