Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΞανά… απολύονται οι συνολικά 234 απόστρατοι αξιωματικοί που είχαν ανακληθεί στην ενέργεια για κάλυψη θέσεων και των τριών κλάδων.
Ξανά… απολύονται οι συνολικά 234 απόστρατοι αξιωματικοί που είχαν ανακληθεί στην ενέργεια για κάλυψη θέσεων και των τριών κλάδων. Ήδη τα πρώτα φύλλα πορείας για… δεύτερη συνταξιοδότηση υπογράφηκαν μετά τη διαταγή του υπουργού Άμυνας Π. Μπεγλίτη και μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή της ο προϋπολογισμός του υπουργείου Άμυνας θα είναι… πλουσιότερος κατά 5,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, τόσο θα… φτωχύνει ο προϋπολογισμός του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αφού ο μισθός τους ήταν περίπου ίδιος με τη σύνταξή τους! Πάντως η τρόικα είχε δει το ποσόν που ήταν παραπάνω από το υπολογισθέν για τη μισθοδοσία των εν ενεργεία και υπέθεσε ότι έχουν γίνει… κρυφές προσλήψεις! Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών τους εξήγησε τι συμβαίνει ακριβώς, όπως και ότι οι «πράσινοι» παρέλαβαν το 2009 από τη Ν.Δ. διπλάσιο αριθμό αποστράτων (περίπου 460), ενώ το 2006-08 έφτασαν τους 700. Μετά τις αρχικές περικοπές των «πρασίνων» το 2009-10 οι ανακληθέντες από την εφεδρεία ήταν 234 συνολικά.
Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.