Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Εισαγγελία Εφετών άσκησε δίωξη κατά των πρώην Προέδρων του ΠΣΑΠ, Αντώνη Αντωνιάδη, Αντώνη Νικοπολίδη και Λάκη Σημαιοφορίδη. Αιτία στάθηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπλέτσα στη δικαιοσύνη, ο οποίος διεκδίκησε και κέρδισε ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, το οποίο του όφειλε ως αποζημίωση ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η Εισαγγελία Εφετών άσκησε δίωξη κατά των πρώην Προέδρων του ΠΣΑΠ, Αντώνη Αντωνιάδη, Αντώνη Νικοπολίδη και Λάκη Σημαιοφορίδη. Αιτία στάθηκε η προσφυγή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπλέτσα στη δικαιοσύνη, ο οποίος διεκδίκησε και κέρδισε ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, το οποίο του όφειλε ως αποζημίωση ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Αρμόδιος να καταβάλει τα χρήματα ήταν ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος όμως δεν είχε στις λίστες του το όνομα του Μπλέτσα.
Ο ποδοσφαιριστής κινήθηκε νομικά, με αποτέλεσμα η Εισαγγελία να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αντώνη Αντωνιάδη «…για την πράξη της πλαστής βεβαίωσης παρ’ υπαιτίου σκοπούντος να βλάψει παράνομα άλλον», ενώ για τους Νικοπολίδη, Σημαιοφορίδη, η ποινική δίωξη αφορά την πράξη παραβίασης καθήκοντος.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.