search
ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 18:48
MENU CLOSE

Ξύλο και τον… γονέων για ένα πανό

14.11.2011 11:09
Ξύλο και τον… γονέων για ένα πανό - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν τον σεβασμό όλων οι οπαδοί του Ηρακλή, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας τους στην Δ’ Εθνική, ωστόσο χθες στο Καυταντζόγλειο μάλλον τον απώλεσαν, καθώς τα έκαναν… γης μαδιάμ, ενώ επιτέθηκαν και προπηλάκισαν και το διαιτητικό τρίο.

Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν τον σεβασμό όλων οι οπαδοί του Ηρακλή, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας τους στην Δ’ Εθνική, ωστόσο χθες στο Καυταντζόγλειο μάλλον τον απώλεσαν, καθώς τα έκαναν… γης μαδιάμ, ενώ επιτέθηκαν και προπηλάκισαν και το διαιτητικό τρίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης Ηρακλή-Εθνικού Αγιονερίου, ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης διέκοψε προσωρινά το ματς και ζήτησε να κατέβει από τις εξέδρες ένα υβριστικό πανό για τα παιδιά του Σοφοκλή Πιλάβιου και τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι οπαδοί του «Γηραιού» έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν και χτύπησαν το διαιτητικό τρίο, η αστυνομία επενέβη και για αρκετά λεπτά επικρατούσε πανδαιμόνιο.

Ο αγώνας όπως ήταν φυσικό διεκόπη, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

 

Θέμα αποπομπής από το Καυτανζόγλειο

 

Σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής σχολίασε:

«Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυταντζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του Ηρακλή από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξανά παίξει ο Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκησή του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν, ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. Όσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλισαν την ιστορία του Ηρακλή, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Όσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνην οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί».

 

Σε αντίθετη κατεύθυνση πάντως ήταν η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Αργότερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας το διαιτητή: «Η στόχευση του σωματείου του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι δυνατό όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα αναρτώνται πανό με υβριστικό περιεχόμενο προς τους θεσμικούς φορείς της χώρας οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά και  σε αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ ο διαιτητής με προκλητικό και αυθαίρετο τρόπο να διακόπτει χωρίς προειδοποίηση τον αγώνα με πρόφαση πανό στο οποίο εμφανιζόταν οι λέξεις “Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι”. Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Ισαάκ Τσακαλίδη του συνδέσμου Χαλκιδικής και θα προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 18.08.2026 18:45