search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:54
MENU CLOSE

Χιου Γκραντ

01.12.2011 07:49
Χιου Γκραντ  - Media

Αισθανθήκατε ποτέ ότι σας παρακολουθούν; Ότι ακούτε κάποιον τρίτο ή τέταρτο να ξεροβήχει την ώρα που μιλάτε στο iPhone; Ότι κάποιος τραβάει το καζανάκι πριν μπείτε στην τουαλέτα; Ε, τότε μπορείτε άνετα να μοιραστείτε τον πόνο σας με τον διάσημο ηθοποιό και πρόσφατα μπαμπά Χιου Γκραντ

Αισθανθήκατε ποτέ ότι σας παρακολουθούν; Ότι ακούτε κάποιον τρίτο ή τέταρτο να ξεροβήχει την ώρα που μιλάτε στο iPhone; Ότι κάποιος τραβάει το καζανάκι πριν μπείτε στην τουαλέτα; Ε, τότε μπορείτε άνετα να μοιραστείτε τον πόνο σας με τον διάσημο ηθοποιό και πρόσφατα μπαμπά Χιου Γκραντ. Θα σας νιώσει! Βλέπετε, τα έχει δει όλα ο άνθρωπος και ψάχνει να βρει το δίκιο του στα βρετανικά δικαστήρια, κατηγορώντας την εφημερίδα «Mail On Sunday» ότι τον κατασκοπεύει και έχει κάνει την προσωπική ζωή του κάθε βδομάδα πρωτοσέλιδο. Και τι δεν έχουν γράψει για τον Χιου τα τελευταία χρόνια. Τα πάντα, εκτός από τις ταινίες που παίζει. Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του με γυναίκες που έχουν «ιδιαίτερη φωνή», για το πού κοιμάται και πού ξυπνάει, πόσο πίνει κι αν πίνει και – το βασικό – γιατί δεν τραβάει το καζανάκι. Από τη μεριά της η έγκυρη (δεν το λες) εφημερίδα ισχυρίζεται ότι όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του Χιου και ότι τα αμέτρητα ρεπορτάζ που δημοσιεύει προέρχονται από «έγκυρες» πηγές. Άντε τώρα να βγάλεις νόημα. Χαλάρωσε Χιου, και δες τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους. Έχεις ήδη έτοιμο το σενάριο για την επόμενη ταινία σου: «Τέσσερις γάμοι και ένας κοριός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:54