Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΆμεση ήταν η απάντηση στην Άννα Διαμαντοπούλου στα όσα υπαινίχθηκε για τη συγκρότηση κυβέρνησης Π απαδήμου στα ιταλικά πρότυπα από το παπανδρεϊκό περιβάλλον και συγκεκριμένα από τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο.
Άμεση ήταν η απάντηση στην Άννα Διαμαντοπούλου στα όσα υπαινίχθηκε για τη συγκρότηση κυβέρνησης Παπαδήμου στα ιταλικά πρότυπα από το παπανδρεϊκό περιβάλλον και συγκεκριμένα από τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο. Μιλώντας χτες στο «Ράδιο 9» είπε ότι δεν μπορεί να ξεχνάμε, όταν κάνουμε προτάσεις, τα ιστορικά δεδομένα, αφού η Ιταλία έχει πλήρως αποκεντρωμένη διοίκηση εδώ και 70 χρόνια και το δημόσιο δουλεύει μόνο του, χωρίς τον «βούρδουλα» των υπουργών. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι για να μετακινηθεί ένας στύλος της ΔΕΗ πρέπει να μπει υπουργική υπογραφή. Καλές είναι οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά τα επιχειρήματα αποδεικνύουν ανάγλυφα την ένδεια κυβερνητικού έργου. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.