Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ σημερινή απόφαση της Ολομέλεια Εφετών που προέκυψε κατόπιν αυξημένης πλειοψηφίας των μελών της, για αντικατάσταση του τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη, στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη. Εδώ και εβδομάδες το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ήταν ιδιαίτερα αρνητικό, για τον άνθρωπο που εισηγήθηκε τη μη προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη.
Η σημερινή απόφαση της Ολομέλεια Εφετών που προέκυψε κατόπιν αυξημένης πλειοψηφίας των μελών της, για αντικατάσταση του τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη, στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη. Εδώ και εβδομάδες το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ήταν ιδιαίτερα αρνητικό, για τον άνθρωπο που εισηγήθηκε τη μη προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη.
Η υπόθεση θα ανατεθεί σε δύο εφέτες ανακριτές, λόγω της σοβαρότητάς της (οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως καθήκοντα θα αναλάβουν ο εφέτης ειδικός ανακριτής Γιώργος Καλόφωντας και ο επίκουρος εφέτης ανακριτής Γιώργος Αυγέρης, με τον εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη να αναλαμβάνει εποπτικό ρόλο).
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.